What is the best method for Logistics Reporting? Report on the go, or do a monthly full report?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad AL Faris , Logistics and Operations Head , Turquoise Mountain
تاريخ النشر: 2016/01/18
mohamed nassar
من قبل mohamed nassar , Accountant , Hydrotek engineering co

Data entry is a regular and continuous on the system

Abdelhakim Grar
من قبل Abdelhakim Grar , Logistic management , ACA MUELLER

I have done this on a dayly basis with SAP on my last job in a pharma company