4/ HOW TO SYNCHRONIZE TWO TURBO ALTERNATORS AND WHAT IS THE BEST WAY TO ECONOMIZE THE FUEL BY REDUCING LOAD CURRENT ,MENTION THE FORMULA TO APPROVE YOUR ANSWER?

تم إضافة السؤال من قبل Ayid Elsayed , Head of Instrumentation , Sudanese Sugar Co-Assalaya Industry
تاريخ النشر: 2016/01/17
Syed Faizan Ali
من قبل Syed Faizan Ali , Intership , R.A Engineering & Services

The frequency, voltage, phase difference and phase sequence and winding pattern should same..........

Air to fuel ratio is the best economical source for fuel...