I want to give a final warning letter to worker for disobey the safety rules and regulations to his contractor. please tell me how to write.

Before given final warning I have been2-3 times given warning verbal

تم إضافة السؤال من قبل Md Azharuddin Ansari , security guard , doha security services
تاريخ النشر: 2016/01/16
Donald Burns
من قبل Donald Burns , operational & HACCP manager, procurement specialist , Bakery Network Services

in our country, you should do retraining of the people, only then you can start with disciplinary.