Producing Pre tender Estimate: timing of pretender estimate to be carried out as per RIBA stages and it varies as per chosen procurement and type of tender?

تم إضافة السؤال من قبل Sainath reddy Karadu , Quantity Surveyor , Stup Consultants Pvt. Ltd., (PMC)
تاريخ النشر: 2016/01/15
siddique ur Rehman
من قبل siddique ur Rehman , Assistant Electrical Engineer , Kashif Aslam & Associates Pvt. Limited

Strategic Definition

Preparation and Brief

Concept Design

Developed Design

Technical Design

Construction

Handover and Close Out

In Use