Who gets hired? One with a smart attitude or one with good grades?

تم إضافة السؤال من قبل Sheik hameed
تاريخ النشر: 2016/01/15
P.Meenakshi P.Palanikumar
من قبل P.Meenakshi P.Palanikumar , Senior Recruitment Associate , People Strong

Smart Attitude with average grades person can get hired.. Not Everyone does well Academically and Not Everyone does well in attitude... Based on Companies requirements hiring persons options will be vary...