How company's marketing budget breaks down?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2016/01/14
هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

the not applicable marketing budgets impact on its effectiveness and refers into breaking down

ahsan masood
من قبل ahsan masood , Assistant Manager Accounts , Huge Manufacturing Corporation

Marketing Mix is best possible technique to get higher values of marketing budget whether in some special cases Basic approach brings more fruits.