What is the best way to retain employees?

تم إضافة السؤال من قبل Ameer Mohammed , Resources and Operations Support Specialist , AJEX Logistic Services
تاريخ النشر: 2016/01/14
Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

Provide a friendly collaborative working environment then work on appreciating your staff and rewarding their hard work