Can any one guide how to get a job in coating industry in middle east with 11 years of experience?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Haleem , Project manager , Binrasheed color & Chemical Mfg. Company
تاريخ النشر: 2016/01/14
Kareem Hassan Abd El Hakim gomaa
من قبل Kareem Hassan Abd El Hakim gomaa , HR Director , La Verde

use bayt linked-in other useful recruitment web sites and before that u have to focus on the cv