As a professional hr , what is the shortest and the most successful method to persuade the candidate that to get a job in your company is a great opportunity ?

تم إضافة السؤال من قبل Sameh Mohammed Mohammed Salman , Manager Of Strategy And Business growth , Tharwah hr & consulting
تاريخ النشر: 2016/01/14
Abdulla-Al Arif
من قبل Abdulla-Al Arif , Officer, HR , Brac

Applicant's appearance from application process to viva voce