On a spreadsheet, how to get data from 3 columns into 1 column - eg, you have 3 columns with "1st name", "2nd name" and "Surname" - change to 1 column?

تم إضافة السؤال من قبل Ruma Alleck , Senior Secretary , Le Bocage International School
تاريخ النشر: 2016/01/14
Shyra Love Serapio
من قبل Shyra Love Serapio , HR Business Partner , Metropolitan Bank and Trust Company

Hi Ruma, you have to use the formula concatenate to combine together3 columns to1.