Is Stores /Warehouse a rewarding career?

تم إضافة السؤال من قبل GANESAN SUBRAMANIAN , Manager Procurement,Stores & Logistics , Universal Engineers Chennai P Ltd
تاريخ النشر: 2016/01/13
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

We work with all parts of the business from finance, shipping, logistics to marketing and operations to make sure The Warehouse is “where everyone gets a bargain” and “the desirable is affordable.”