What is the true way to tracking Primavera at the construction projects?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Rahmani , Engineering Project Controls Manager , RARE - Azmont
تاريخ النشر: 2016/01/13
Fadi  Boustani
من قبل Fadi Boustani , Sr Project Manager , SERVICE DESIGN TECHNOLOGY INTERNATIONAL

WE HAVE TO MONITOR THE BASELINE SCHEDULE WITH THE ACTUAL WORK PROGRESS ON SITE AND TO IDENTIFY THE DELAYED ACTIVITIES AND HOW TO RECOVER THE DELAYS.