What are the skills that help in doing market research?

تم إضافة السؤال من قبل Shiva Charan Reddy Damsam , Asst. Sales Manager , CMS Info Systems Pvt. Ltd
Gowrisankar sabinkar
من قبل Gowrisankar sabinkar , Senior Manager , corporation Bank(Nationalized Bank)

GOOD COMMUNICATION SKILLS

GOOD ANALYTICAL SKILLS

GOOD STATISTICAL METHODS KNOWLEDGE

GOOD AT TRANSLATION

KNOWING RESEARCH METHODOLOGY TOOLS