Do high meeting fees to Board members affect the independence of the Board?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Hanif Kasbati , Chief Financial Officer and Company Secretary , Pakistan Textile City Limited
تاريخ النشر: 2016/01/13
Gowrisankar sabinkar
من قبل Gowrisankar sabinkar , Senior Manager , corporation Bank(Nationalized Bank)

Not at all.on the other hand it stimulates Board members to attend all Board meetings