What is the difference between fields and field codes in Ms word document?

تم إضافة السؤال من قبل Dany Allwin Vinoth , Senior Document Specialist , RR Donnelley India Outsourcing Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2016/01/13
Inan Alkas
من قبل Inan Alkas , snior education factliters , warchild.iman@gmail.com

every  field must  have a code if I  work with system on computer becouse that will be  my work easily