What are the criteria based on which the company can expand it's business?

تم إضافة السؤال من قبل MUSTAFIZUR RAHMAN , Senior Merchandiser , Ultimate Fashions Limited.
تاريخ النشر: 2016/01/12
P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Client base, profit mode, knowledge of the technology, security of client's asset's.

Jose Ignacio Gómez Bertrand
من قبل Jose Ignacio Gómez Bertrand , COMMERCIAL & STRATEGY DIRECTOR , ATL

Kowledge of the sector and hold in your effort.

Muhammad Shoaib
من قبل Muhammad Shoaib , Territory Sales Manager , Zameen Media pvt Ltd

Marketing plays very important role in business development