What types of hedges does IFRS 9 recognize?

1. Effective hedge and ineffective hedge.

2. Cash flow hedge, fair value hedge and hedge of a net investment in a foreign operation.

3. Cash flow hedge, fair value hedge and business portfolio hedge.

4. Cash flow hedge, fair value hedge and credit risk hedge.

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies
تاريخ النشر: 2016/01/11
Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

answer no.2----------------------------------

Saurabh Dugar
من قبل Saurabh Dugar , Derivative Trainee , Mansukh Securities and Finance Limited

2. Cash flow hedge, fair value hedge and hedge of a net investment in a foreign operation.

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

1. Effective hedge and ineffective hedge.