Is php cross-browser?

تم إضافة السؤال من قبل Julfkar Moh Umar , Sr. Software Engineer , Aakash Edutech Private Limited
تاريخ النشر: 2016/01/11
Junaid Tariq
من قبل Junaid Tariq , SENIOR FULL STACK PHP DEVELOPER , Ajar DWTCA

PHP don't run on any of your browsers its a server side programming language. So php have nothing to do with cross browser.

Cross browser compatibility can only handle with html and css.