Posting keys for GL transactions? 1. 40 debit , 50 credit 2. 50 debit, 40 credit 3.10 debit, 20 credit

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store
تاريخ النشر: 2016/01/09
Mahmoud Habeeb
من قبل Mahmoud Habeeb , Package Solution Consultant S/4HANA Finance , IBM - Egypt

the standard PK for GL from FI screens is for Dr and for Cr.

but from MM screens, it uses another PK.

PK can be defined as your wish but using standard is recommended