Can you hep me in writing an article about sales support by supporting me with ideas?

تم إضافة السؤال من قبل waleed hakim , مدير مبيعات , الشركة المصرية الاوروبية للمنتجات الغذائية (شيفي ميكس)
تاريخ النشر: 2016/01/08
amanda emad
من قبل amanda emad , مدير الادارة القانونية بنك ان بي دي عجمان , ان بي دي

no i cant because my neck is broken

to make our artical best we need to focus on pre-writing ,writing and re-writing

Ahmed  Gomaa
من قبل Ahmed Gomaa , مسئول مبيعات , شركة النصر تريدنج

sure with plasure

this is my number and have whats app 00201149029097