I want to advertise in newspaper for the vacancy of QS. How many years experience should we put in?

تم إضافة السؤال من قبل Salamah Lungor
SUNDAR CHINNAKANNAN
من قبل SUNDAR CHINNAKANNAN , Construction Manager , GHANTOOT TRANSPORT GENERAL CONTRACTING L.L.C

you should put3 to5 years working experience in quantity surveying peoples for better one.