If money wasn't an issue, where would you travel and for how long?

تم إضافة السؤال من قبل Betty Leonian , HR & Administration Manager MENA , Osmoflo International FZE
تاريخ النشر: 2016/01/07
MUHAMMAD JUMAN
من قبل MUHAMMAD JUMAN , Database operator(Internship) , Pakistan Telecommunication Company Limited

If i have money then i should go to swizerland and london for2,2 months