While hiring a security professional, preference should be given to experience or requisite education and why?

تم إضافة السؤال من قبل raja ashfaq ahmad minhas , General Manager Security , Askari Guards Private Limited
تاريخ النشر: 2016/01/07
Zeeshan Murtaza
من قبل Zeeshan Murtaza

experience is more important with skills at the time of emergencies only experience will get u through