What tools can be used to filter packets within a VLAN?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Javed , it consultant , Infosys
تاريخ النشر: 2016/01/07
Ahamed Mujtaba nayeem
من قبل Ahamed Mujtaba nayeem , Senior IT Officer , Techno Q

VLAN ACL's are good start. But if you are looking at packet filtering on a complex network, then you would be better off using a dedicated firewall/UTM internally which would give you great benefits

mohammed yasein
من قبل mohammed yasein , N/A , N/A

you can use VLAN ACLs to filter traffic between VLANs and within VLANS

you can use private vlan as a way to filter traffic in Vlans

AASIM MOHAMMED AHMED ALKHEDIR
من قبل AASIM MOHAMMED AHMED ALKHEDIR , IT Support Engineer , ريان السعودية للمقاولات

router device

router is l2 and l3 device

Amaar Rafeeq
من قبل Amaar Rafeeq , Network Administrator , Aptech Computer Education.

Wire-shark tool can be used for filtering the traffic within the VLANS.