What are the criteria or requirements to get job in Middle East country from outside there, where the employer does not have any branch or office?

تم إضافة السؤال من قبل MUSTAFIZUR RAHMAN , Senior Merchandiser , Ultimate Fashions Limited.
تاريخ النشر: 2016/01/07
Ramin Khalili-Araghi
من قبل Ramin Khalili-Araghi , IT Consultant Business Analyst , Canadian Bearings Ltd

Know the local language if possible and be a subject matter expert in your field of employment.