How old should a child be when a school introduces the first foreign language?

تم إضافة السؤال من قبل Rasha Maarabouni , Executive Registrar , Lebanese International University
تاريخ النشر: 2016/01/07
Roger Bassil
من قبل Roger Bassil , Regional Sales Manager - ME & A , CMS MEA

5-6 years old according to my son school in Lebanon

Rania Hafez
من قبل Rania Hafez , Office Manager , KFIC

The earlier the better may be4

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

In my country ; primer (kindergarten) pre-school from three to five years , the school stage of the six or seven years .