What are the best practices to achieve inventory optimization ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Elminshawy , Regional Inventory Control , Saudi Company For Hardware - SACO
تاريخ النشر: 2016/01/07
Siddharth Singh
من قبل Siddharth Singh , Regional Supply Planner , Doka Group

Demand Forecasting, lead time forecasting, Inventory segmentation, ABC Analysis, Knowledge capture and Inventory key performance indicators, S&OP.