What step is necessary for Troubleshooting in project installation.How can you manage the situation in front of customer?

تم إضافة السؤال من قبل BASIT JAVAID , Area Service Engineer , Starlinger &Co
تاريخ النشر: 2016/01/07
Nihal Aboobacker
من قبل Nihal Aboobacker , Sales Executive Coordinator , 1. KEMS ZAJIL – Gulfnet International Company W.L.L. (TELECOMMUNICATION)

I am having an inborn talent to solve an issue amicably without hurting both.