Speculation and buy and hold in the stock market are two different approaches, which do you believe is more practical? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Fawaz Alajmi , Masters in Personal Financial Planning (Prospect), Wealth Management, Financial Advisory , ARAMCO
تاريخ النشر: 2016/01/06
Phani Mamilla
من قبل Phani Mamilla , Senior Sourcing & Logistics Analyst , E.I. DuPont

Buy and Hold is more practical