Which courses should i do to get job in my field,which company will be better. Otherwise which courses should i take to pursue my higher education ?

تم إضافة السؤال من قبل Sumeet Kaushik , MEP PROJECT ENGINEER , PARA GENERAL CONTRACTING L.L.C
تاريخ النشر: 2016/01/04
نشمي العباد
من قبل نشمي العباد , Electrical Field Engineer , KCC

           book reference

Power Electronics

Design:

A Practitioner’s Guide

Keith H. Sueker

http://www.excite.com/education/education-teaching/adult-education/master