Current Ratio is equal to?

تم إضافة السؤال من قبل RASHID MUNIR , Assistant Accountant , EL SEIF ENGINEERING CONTRACTING LTD
تاريخ النشر: 2016/01/04
Waseem Akhtar
من قبل Waseem Akhtar , Assistant Finance Manager , Binzagr Co

Current assets/Current liabilities

Zubair Zaffar
من قبل Zubair Zaffar , Assistant Accountant , Xaavia Studio ( PVT ) Ltd.

Current Ratio =  Current Asset / Current Liabilities. This ratio is equal to2. Company has2 asset to pay one liability.