How much is the minimum clearance between 11 KV live bus bars in a cubical?

تم إضافة السؤال من قبل Anurag Kumar Bhardwaj
تاريخ النشر: 2016/01/04
Mostafa Badr El Deen Hashem
من قبل Mostafa Badr El Deen Hashem , Electrical design engineer , Khatib & Alami

The centre to centre distance between phases shall bemm.The clearance between phase and earth shall bemm.

Mohammed Abdul Aziz
من قبل Mohammed Abdul Aziz , Lighting Application Specialist , Al tayer engineering LLC

Clearance between Bare Metal Busbar in Panel (NES.5)

Voltage Opposite Polarity Mounted on Same Surface Opposite Polarity Where Held Free in Air Live Parts to Ground Up to V .1 mm .7 mm .7 mm V to V .8 mm .1 mm .7 mm V to V .8 mm .4 mm .4 mm

Shahrukh Aman Abdullah
من قبل Shahrukh Aman Abdullah , Estimator , Elames Lighting

 Minimum Clearance between Lines Crossing Each Other (IE-)  , Low/Medium /HT line up to  KV If Bare Conductor is4.6 Meter