What are the primary functions & related functions that are required to be a financial controller in a diversified group of companies?

I'd like to shape my skills & exposure to be a successful financial controller. Your tips are are of most important.

تم إضافة السؤال من قبل Tuan Shameer Ajireen ACMA, CGMA, IAB, TMI , Head of Finance / Senior Accountant , Expolanka Holdings PLC
تاريخ النشر: 2016/01/02
ARSAD ALI
من قبل ARSAD ALI , SERVICE EXECUTIVE , BAJAJ FINSERV LTD

THE FIRST IS THING TO KNOW ABOUT THE COUSTOMER STATUS