When The customer should be don t take the lowest price from bidder?

تم إضافة السؤال من قبل Bassam Nawasreh , Senior Bidding Specialist , Jeraisy Compyter & Communications Services
تاريخ النشر: 2015/12/31
Amin ALMASRI
من قبل Amin ALMASRI , Procurement Manager , Dur Hospitality Co.

Such a price may lead to assign to not a qualified bidder to do such a job.!