What is the role of supply support in sales organization?

تم إضافة السؤال من قبل waleed hakim , مدير مبيعات , الشركة المصرية الاوروبية للمنتجات الغذائية (شيفي ميكس)
تاريخ النشر: 2015/12/27
sayed khalifa
من قبل sayed khalifa , مدير البنك , بنك ابو ظبي الوطني

supply support in sales need more experience

Umar Ahmad
من قبل Umar Ahmad , Product Specialist , Top Innovations Medical Equipments LLC

Supply support is the back bone of every sales organization. Sales process will be incomplete without proper and timely supply.