In which layer error correction takes place and in which layer error detection takes place ?

تم إضافة السؤال من قبل Arif El , Network Engineer , Electronic Government Authority
تاريخ النشر: 2015/12/27
Fahad Khan
من قبل Fahad Khan , Assistant Manager Sales , Axis Bank

Layer 4 the Transport layer does allow for error recovery if TCP is used because TCP is a reliable protocol which uses Sequence and ACK bits.