I have generator Marelli motori 500kw and it's working 45min than it's stop and show this alarm Delivered tension?

تم إضافة السؤال من قبل Amar abdalah yahya Alariany , فني صيانة , مجلي للكهرباء والطاقة
تاريخ النشر: 2015/12/25
خالد الشاعر
من قبل خالد الشاعر , مهدس كهرباء استشاري , مكتب احمد الراشد للاستشارات الهندسية

You should note the following:

1. The Special birth of fuel.

2.  protection circuits (temperature increase - increasing the pressure - increasing the voltage)or amper )