I'm from India. Do I get the job at entry level for site engineer post in Gulf countries? What will be the salary range per month? And how to get a job?

تم إضافة السؤال من قبل nabi Abdul , Quantity Surveyor , LIMRA ENTERPRISES
تاريخ النشر: 2015/12/24
mohammed abdelbasset aissaoui
من قبل mohammed abdelbasset aissaoui , طبخ جماعي , شركة التوظيف والوظائف

You just sent your resume and experience in the profession and enjoyed your specialty