What are the positive effects of the mastery of time on our personal and professional life?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/12/22
Mohammed Okal
من قبل Mohammed Okal , head of retail , united matbuly group

to know how to manage your time Professional and allocate the time for work and for the family