According to .net developer what is the best method to handle null values?

تم إضافة السؤال من قبل Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed , Senior Programmer , Moksha solutions
تاريخ النشر: 2015/12/20
Muhammad Azhar Rafique
من قبل Muhammad Azhar Rafique , Software Engineer , Nextbridge (Pvt) Ltd

It can be handle by throwing generic exception NullReferenceException, and recover by suitable default value.