How do we assure that the output data is gathered safely when we restore it to the Microsoft Data Access?

تم إضافة السؤال من قبل Ernie Diapolet , OIC on Research and Planning (MDRRMO) , Government
تاريخ النشر: 2015/12/18
MUHAMMAD SHAFIQ ANSARI
من قبل MUHAMMAD SHAFIQ ANSARI , Floor Manager , Faysal Bank Limited

“If you store your data by using Access and analyze it by using Excel, you can gain the benefits of both programs.”