What are the stages of being professional OHSAS 18001 certified Lead Auditor?

تم إضافة السؤال من قبل Diaeldin Fahmy Abdel-Sabour Mohamed Nassef , Senior Health, Safety And Environmental (Hse) Engineer , Qarun Petroleum Company
تاريخ النشر: 2015/12/17
Albert Sait
من قبل Albert Sait , Safety Engineer , ADMA OPCO

Focal point for OHSAS1. Lead Auditor. Ensure company compliance with standard at all time. Coordinate with relevant certified agency on OHSAS update.