Is 0 an even number or odd?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Chaudhry , teacher , Government school
تاريخ النشر: 2015/12/15
Hossam Younis
من قبل Hossam Younis , Supervisor and Accountant , Al Iman Bakeryshop

Zero is an even number Not an odd number

Hamed Halawani
من قبل Hamed Halawani , Vice President , Sweet Orient Factory

0,2,4,6,8, and so on are even numbers

Therefore, zero is an even number.

Wasif Mehmood
من قبل Wasif Mehmood

0 is not a even nor a odd number because a number has a value but0 itself has no value

Ambkeshwar Pandey Ambkeshwar Pandey
من قبل Ambkeshwar Pandey Ambkeshwar Pandey , Assistant Professor , R.R.I.T.M Sitapur road

0 is a even because it before represent as ome