What do you mean by commissary?

تم إضافة السؤال من قبل waleed hakim , مدير مبيعات , الشركة المصرية الاوروبية للمنتجات الغذائية (شيفي ميكس)
تاريخ النشر: 2015/12/13
Sujayet Ali
من قبل Sujayet Ali , Business Development officer , Mashreq Bank

 A shop that supplies food and goods, especially to people in the army or in prison.

Ahmed Abdurrazzaq
من قبل Ahmed Abdurrazzaq , General Manager , VTEL

Thanks for the invitation Agree with Mr Sujayet

Ibrahim Adawi
من قبل Ibrahim Adawi , Administrative Assistant , هيئة تطوير وتعمير المناطق الجبلية بجازان Mountain Development Authority in Jazan

The Commissioner is the person to whom he is given powers.

على أنور على الفقى أنور على الفقى
من قبل على أنور على الفقى أنور على الفقى , مدرب سباحة - منقذ سباحة , مدينة الرحاب

  • : a store that sells food and basic household supplies on a military base or in a prison