How to become a Certified water treatment plant operator? details please

تم إضافة السؤال من قبل Marwan Sobhy , Water Treatment Sales Engineer , Al Qahtani Chemicals Company
تاريخ النشر: 2015/12/12
imran khan
من قبل imran khan , instrument Service Supervisor /Service Engineer , Saudi Fal Co. Ltd. - Controls Division Emerson proces Management. Fisher & Rosemoun

Electrical/instrumentation TechnologistElectrical/Instrumentation Technology deals with the maintenance and repair of wastewater treatment plant electrical and instrumentation systems.