The moral basis of personal property Ho legal basis (B) an economic basis c- basis of accounting (D) the basis of social?

تم إضافة السؤال من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية
تاريخ النشر: 2015/12/09
Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

it seem D to me the correct answer

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

D-the basis of social .............................