As a fresher I would like to know what is the best way to write CV and attract recruiters?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Noufal Chackan , Part Time Cashier , Grand City Mobile Accessories Distributors
تاريخ النشر: 2015/12/09
Ryno Willemse
من قبل Ryno Willemse , Operations manager

Write your CV using a template form and include all your details do not leave any information out and send your completed CV to as many Recruiters as possible.