How can I be more professional when writing articles?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/12/08
Nila Eslit
من قبل Nila Eslit , Content Writer for Fitness web , George Allen

Actually, it depends on how you run yourself as a writer. But the simplest way to do it is to choose a style you are most comfortable with and write simple and readable by Flesch Readability standard for SEO purposes.