Besides validation, how can i control bad user behaviour in my system?

تم إضافة السؤال من قبل maisoon al quraan , System Analyst / Business Analyst , almond technologies
تاريخ النشر: 2015/12/07
Juzer Shujauddin Bhinderwala Bhinderwala
من قبل Juzer Shujauddin Bhinderwala Bhinderwala , Helpdesk , Diyar United Company

If your system is connected over dedicated servers then you can easily create Rules and policies in the Active Directory of various user profiles to check for any out of routine behavior. Thank you