How can i find if a website provide a web-service for a feature they have on their website?

تم إضافة السؤال من قبل maisoon al quraan , System Analyst / Business Analyst , almond technologies
تاريخ النشر: 2015/12/07
Ajaz  Hussain Shah
من قبل Ajaz Hussain Shah , Project QA QC Manager / Team Lead , Olayan Descon Industrial/ Engineering Company

By browsing the web site and searching the web service if present.

zahir yahya abdullah
من قبل zahir yahya abdullah , متدرب , zain sudan

By visiting the company's presidency or his nearest branch